نمایندگان مجلس جمهوری اسلامی: با هرگونه محدودیت در فعالیتهای اتمی مخالفیم

0
277

100 نفر از نمایندگان مجلس ایران یک طرح سه فوریتی برای ملزم کردن دولت به حفظ تمامی فعالیتهای اتمی ایران را امضا کردند.

 روز سه شنبه 19 نوامبر، جمعی از نمایندگان مجلس جمهوری اسلامی طرحی سه فوریتی با عنوان “الزام دولت به حفظ حقوق مسلم هسته ای” را تهیه کردند و پس از آنکه 100 نفر از نمایندگان این طرح را امضا کردند،آنرا به هیات رئیسه مجلس تحویل دادند.

در این طرح آمده است “کاهش تولید و توقف روند توسعه هسته ای” نباید در دور بعدی مذاکرات هسته ای جمهوری اسلامی با قدرتهای جهانی مورد “اغماض” یا “مذاکره” قرار بگیرد، و دولت مجاز نیست در این باره هیچ گونه توافقی را انجام دهد.

در این طرح از دولت خواسته شده تا کار غنی سازی را با نصب سانتریفیوژهای جدید توسعه دهد، به غنی سازی اورانیوم با غنای 20 درصد ادامه دهد، و کارخانه آب سنگین اراک را تکمیل نماید.

گروه کشورهای 5+1- آمریکا، روسیه، بریتانیا، فرانسه، چین و آلمان- از جمهوری اسلامی میخواهند تا در ازاء تخفیف در تحریمهای اقتصادی، این کشور از فعالیتهای اتمی خود بکاهد.

قدرتهای غربی از آن بیم دارند که ایران در قالب برنامه اتمی خود در پی دستیابی به جنگ افزارهای اتمی باشد. جمهوری اسلامیبارها هرگونه اقدام برای ساخت سلاحهای اتمی را تکذیب کرده است.

جمهوری اسلامی و گروه 5+1 آخرین دور مذاکرات اتمی را در 9 نوامبر در شهر ژنو دنبال کردند. در این دور از مذاکرات، پس از سه روز گفتگوی فشرده، و با همه خوش بینی ها برای رسیدن به یک توافق، دو طرف نتوانستند به نتیجه ای برسند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، فرانسوا اولاند، نخست وزیر فرانسه، روز دوشنبه در جریان دیدارش از اسرائیل برای رسیدن به توافق اتمی با جمهوری اسلامی شرایط سختی را تعیین کرد. فرانسه در دور قبلی مذاکرات هم خواستار بسته شدن راکتور آب سنگین اراک شده بود که طرف ایرانی نتوانست آنرا بپذیرد.

دور بعدی مذاکرات اتمی قرار است که روز چهارشنبه 20 نوامبر بار دیگر در شهر ژنو در کشور سویس برگزار شود.

به گزارش مهر؛ جواد کریمی قدوسی، یکی از طراحان طرح سه فوریتی مجلس  گفت هدف از این طرح حفظ “همه دستاوردهای” اتمی جمهوری اسلامی است.

مقاله قبلیسفیر آمریکا در سوریه: حضور جمهوری اسلامی در کنفرانس ژنو2 را نمی پذیریم
مقاله بعدیمسافرت هوایی زنان ”بد حجاب” در ایران ممنوع شد
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...