مشاور احمدی نژاد: ملی- مذهبی‌ها را به دریا بریزیم؟!

0
133

خبرنامه ملّی ایرانیان؛ عبدالرضا داوری مشاور محمود احمدی نژاد در روزنامه اعتماد نوشت:

«ای کسانی که ایمان آورده‌اید! همواره برای خدا قیام کنید، و از روی عدالت، گواهی دهید! مبادا دشمنی با جمعیتی، شما را به گناه و ترک عدالت کشاند! عدالت کنید، که به پرهیزگاری نزدیک‌تر است!» سوره مائده آیه 8

سردار رمضان شریف، سخنگوی محترم سپاه پاسداران، دیروز در مصاحبه با روزنامه اعتماد برای توجیه فعالیت‌های نهاد متبوع خود در عرصه عمرانی، به رقابت جریان موسوم به ملی- مذهبی با سپاه اشاره کرده و گفته است: «رقیب سپاه در پروژه‌های عمرانی، ملی – مذهبی‌ها هستند. سوال من از شما این است که چرا کسی عقبه سیاسی شرکت‌های بزرگی را که رقیب سپاه هستند پیگیری نمی‌کند. 70 تا 80 درصد شرکت‌های بزرگی که رقیب ما هستند وابسته به ملی – مذهبی‌ها هستند. شرکت‌های بزرگ ملی – مذهبی پروژه می‌گیرند و کسی هم از آنها هیچ سوالی نمی‌کند اما همه سپاه را تخریب می‌کنند. علت این هجمه‌های گسترده علیه سپاه، فنی و اقتصادی نیست. بهتر است وابستگی جریانی سایر پیمانکاران بررسی شود.» درباره اظهارات سخنگوی محترم سپاه پاسداران ذکر دو نکته الزامی است: اولا در شرایطی که جریان موسوم به ملی – مذهبی به دولت و حاکمیت راه ندارد و وابستگان آن از کاندیداتوری ریاست‌جمهوری و مجلس تا انتصاب به عنوان یک مدیر میانی در نظام محروم هستند آیا باید آنان را از فعالیت در بخش خصوصی هم محروم کرد؟ اگر شرکت‌های خصوصی وابستگان این جریان، از طریق حضور در مناقصات دولتی و بر اساس ضوابط و شرایط قانونی، بتوانند پروژه‌های عمرانی دولت را برنده شوند، کدامین اشکال و اخلال در مسیر توسعه و عمران کشور بروز می‌کند؟

آیا اینقدر از دادن بیل و کلنگ به دست مخالفان سیاسی‌مان و فرستادن آنان به بیابان‌ها برای پروژه‌های عمرانی نگرانیم که خواستار «بررسی وابستگی جریانی پیمانکاران» می‌شویم؟ با چنین رویکردی که سردار شریف تجویز می‌کنند آیا بهتر نیست کلا مخالفان سیاسی‌مان را به دریا بریزیم و نفسی از روی آسایش بکشیم؟!

آیا سردار شریف دقت داشته است با بیان این نکته که 80 درصد رقبای سپاه، شرکت‌های وابسته به ملی- مذهبی‌ها هستند، تلویحا توانمندی جریان موسوم به ملی- مذهبی را در عرصه‌های عمرانی تایید می‌کند چون بدیهی است که وابستگان جریان موسوم به ملی – مذهبی نه‌تنها از رانت سیاسی برخوردار نیستند بلکه با موضع منفی حاکمیت نسبت به آنها، هیچ روزنه‌یی برای ورود آنها به عرصه عمرانی، جز اتکا به توانمندی و رزومه کاری‌شان وجود ندارد. ثانیا حتی در دوران پیش از انقلاب هم از حضور مخالفان سیاسی در عرصه شرکت‌های خصوصی برای فعالیت‌های اقتصادی ممانعت نمی‌شد. مثلا هنگامی که پس از کودتای 28 مرداد 1332 مرحوم مهندس بازرگان همراه ده تن از اساتید دانشکده فنی دانشگاه تهران به دلیل مقاومت در برابر کودتا از دانشگاه تهران اخراج شدند آنان بلافاصله پس از اخراج، شرکت یاد (مخفف 11 استاد دانشگاه) را تشکیل دادند. نکته جالب آنکه همان مدیریت دانشگاه تهران که این اساتید را از دانشگاه اخراج کرده بود برای آنکه معیشت آنان دچار بحران نشود و به اصطلاح از نان خوردن نیفتند، پروژه‌های تاسیساتی دانشگاه تهران را به آنان واگذار کرد.

واگذاری پروژه‌های دولتی پیش از انقلاب به این شرکت چنان بود که شرکت یاد با رشد چشمگیر فعالیت‌ها روبه‌رو شد و در سال 1347 شرکت یاد با تغییر نام به شرکت صافیاد به ادامه فعالیت پرداخت تا آنجا که امروز این شرکت به عنوان پیشگام صنایع حرارتی و برودتی و اولین سازنده انواع برج خنک‌کن در ایران شناخته می‌شود. نمونه دیگر از فعالیت‌های اقتصادی مخالفان رژیم پهلوی در سال‌های پیش از انقلاب فعالیت کارخانه ایرفو است که در سال 1342 تاسیس شده و یک کارخانه ریخته‌گری چدن و فولاد بود که تقریبا تمام مبارزان مذهبی آن زمان سهامدار آن بودند، از جمله شهید بهشتی، شهید رجایی، شهید باهنر، مرحوم مهندس بازرگان، مرحوم یدالله سحابی، مرحوم عالی‌نسب و آقایان هاشمی‌رفسنجانی و موسوی اردبیلی. در پایان، نگارنده این سطور که همواره منتقد بینش، منش و روش جریان موسوم به ملی- مذهبی بوده و طی سالیان اخیر چندین مقاله در همین ارتباط قلمی کرده است، سردار رمضان شریف، سخنگوی محترم سپاه پاسداران را دعوت می‌کند سه عبارت زیر را با دقت و تدبر مطالعه کند، باشد که از موضع حقیقت و عدالت در برخورد با مخالفان‌مان خارج نشویم:

الف- فرمان امام علی(ع) به مالک اشتر نخعی:

«ای مالک در برخورد با مردم لازم است که حقوق‌شان را یکسان و برابر ادا کنی، زیرا انسان‌ها دو دسته‌اند یا مسلمان و هم‌کیش و آیین تواند یا در خلقت و آفرینش مانند تو انسانند. پس همسان و مساوی تو هستند و تو حق نداری بین‌شان به تبعیض و تفاوت حکم کنی.»

ب- آیت‌الله خامنه‌ای،( مقام معظم رهبری) (14 خرداد 1390): قرآن به ما دستور می‌دهد و می‌گوید: مخالفت شما با یک قومی، موجب نشود که عدالت را فرو بگذارید و فراموش کنید. «اعدلوا»؛ حتى درباره مخالف هم عدالت به خرج دهید. «هو اقرب للتقوی»؛ این عدالت، نزدیک‌تر به تقواست. مبادا خیال کنید تقوا این است که انسان مخالف خودش را زیر پا له کند؛ نه!

ج- متن کتیبه سردر خانقاه شیخ ابوالحسن خرقانی:

هرکه در این سرا درآید نانش دهید و از ایمانش مپرسید چه آن کس که بر درگاه خدا به جان ارزد بر سر خوان بوالحسن به نان ارزد!

مقاله قبلیاستقبال آمریکا از آزادی زندانیان سیاسی
مقاله بعدیویشکا آسایش ؛نوک قله می فهمی چه چیزی آن 3 قهرمان را به کوه کشید
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...