لغو تحریم ها علیه شرکت کشتیرانی ایران و ۱۷ شرکت وابسته به آن

0
126

دادگاه اروپا، نهاد قضایی اتحادیه اروپا، امروز با صدور حکمی تحریم‌های این اتحادیه علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و ۱۷ شرکت وابسته به آن را لغو کرد.

به گزارش خبرنامه به نقل از بی بی سی این حکم تحریم های اعمال شده علیه شرکت کشتیرانی بوشهر، شرکت کشتیرانی حافظ دریا، شرکت کشتیرانی ایران و مصر، شرکت ایران وستشیپ، شرکت کشتیرانی خزر، شرکت کشتیرانی سفیران پیام دریا و چند شرکت دیگر وابسته به کشتیرانی جمهوری اسلامی را لغو کرده است.

این سایت خبری در تحلیل این خبر آورده است:” ایران در مذاکرات هسته ای خواستار لغو تحریمهاست. این امر حالا یک به یک درمورد بعضی اشخاص حقیقی یا حقوقی درحال وقوع است، هرچند نه داوطلبانه توسط خود اتحادیه اروپا بلکه با حکم دادگاه. لغو تحریمها به این شکل می‌تواند به دور بعدی مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرتهای جهانی کمک کند: ایران با استناد به این احکام بر غیرقانونی بودن تحریمها تاکید کرده و از طرف مقابل لغو بیشتر آنها را بصورت داوطلبانه درخواست خواهد کرد.

 حالا اتحادیه اروپا با خطر جریمه‌های هنگفت روبروست. این شرکتهای کشتیرانی می‌توانند بابت سه سال ممنوعیت فعالیت در اروپا غرامتهای کلانی درخواست کنند. البته این در صورتی است که درخواست تجدید نظر احتمالی اروپا رد شود. برای گریز از غرامت هم که شده اتحادیه اروپا قاعدتا درخواست تجدیدنظر خواهد کرد. یکی از سناریوها برای اتحادیه اروپا این است که در مذاکرات هسته‌ای داوطلبانه بعضی تحریمها را لغو کند و در مقابل ایران از درخواست غرامت بگذرد.”

این تحریم ها در ژوئیه و اکتبر ۲۰۱۰ و مارس ۲۰۱۲ علیه این شرکت ها اعمال شده بود.

 اتحادیه اروپا دو ماه فرصت دارد که علیه این حکم درخواست تجدید نظر کند و تا پایان روند رسیدگی به این درخواست، اموال شرکت های مذکور مسدود خواهد ماند.

 دادگاه اروپا همچنین امروز حکم خود در مورد درخواست تجدید نظر شرکت سرمایه گذاری بانک ملی، بانک کارگشایی و ۵ شرکت دیگر ایرانی را صادر کرد.

 بر اساس این حکم تقاضای تجدید نظر این بانک ها رد شده است، اما از آنجا که شورای اروپا شواهد و مدارک لازم را پیش از آغاز روند تجدیدنظر در اختیار وکلای طرف ایرانی قرار نداده بود، این شورا باید هزینه تجدیدنظرخواهی بانک های ایرانی را بپردازد.

 این حکم در مورد درخواست تجدید نظر بانک کارگشایی، شرکت سرمایه گذاری بانک ملی ایران، شرکت چاپ و انتشارات بانک ملی، شرکت سیمان مازندران، شرکت سیمان شمال، شرکت ملی شیمی کشاورز و شرکت توسعه و سرمایه گذاری سیمان صادر شده است.

 خاطرنشان می شود با انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران امیدواری ها نسبت به حل پرونده هسته ای ایران افزایش یافته است.

مقاله قبلیوضعیت وخیم جسمی زندانی سیاسی افشین سهراب زاده در ۱۰ همین روز اعتصاب غذایش
مقاله بعدینامه سیدمصطفی تاجزاده به خامنه ای: به رغم همه هتاکی ها میرحسین، کروبی و خاتمی محبوب ترین سیاستمداران کشورند
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...