علیرضا رجایی دچار مشکل در بلع، تنفس و تکلم شده‌است

0
475

پنج هفته پس از جراحی سنگین منجر به تحلیه بخش‌هایی از فک فوقانی و عضلات صورت و همچنین چشم راست علیرضا رجایی، این روزنامه‌نگار و فعال ملی ـ مذهبی همچنان درگیر عوارض عمل سنگین است.

به گزارش سایت ملی مذهبی آن‌چنان که بستگان این فعال سیاسی حامی جنبش سبز می‌گویند، هرچند حال عمومی وی مناسب است اما او در چالش جدی با پیامدها و آسیب‌های جراحی و همچنین دشواری در تغذیه بسر می‌برد.

برمبنای این گزارش، صحبت کردن و غذا خوردن به‌علت آسیب به لب‌ها و فقدان عضلات سمت راست صورت، برای این روزنامه‌نگار پیشکسوت سخت و رنج‌آور است.

اگرچه رجایی با صبوری و ایمان و روحیه خوب در حال تحمل مصائب و درد و رنج مترتب بر عوارض سخت جراحی سنگین است اما مشکلات جدی وی در بلع غذا و تکلم و تحرک فیزیکی و بینایی قابل انکار نیست.

قابل اشاره است که در عمل جراحی انجام شده در هفته نخست شهریورماه گذشته، استخوان ماگزیلار و بخشی از فک فوقانی و قسمتی از عضله ماستر و چشم راست رجایی بخاطر سرطان برداشته شد.

رجایی در دوران زندان با درد مشکوک و آزاردهنده در ناحیه فک درگیر بود؛ مسئولان زندان و دادستانی با وجود تاکید پزشک معتمد و بهداری زندان و تاکید متخصصان، اجازه پیگیری و درمان تخصصی در خارج از زندان ندادند. پس از آزادی از زندان در آبان ۱۳۹۴ بود که سرطان محرز شد. وی ناگزیر از تحمل چهار دوره شیمی‌درمانی سنگین و ۳۵ جلسه رادیوتراپی شد؛ با وجود این، بیماری او ادامه یافت و در پی آن شش دوره شیمی‌درمانی مجدد صورت گرفت؛ درمان‌هایی که درنهایت، عمل جراحی را منتفی نکرد، و او ناچار از جراحی سنگین شد.

رجایی دانش‌آموخته دکترای علوم سیاسی و عضو شورای فعالان ملی ـ مذهبی ایران، در نیمه دوم دهه ۱۳۷۰ دبیر گروه سیاسی روزنامه‌های پرآوازه جامعه، توس، خرداد، عصر آزادگان و نشاط بود؛ روزنامه‌های اصلاح‌طلبی که جملگی توقیف شدند. او همچنین عضو شورای سردبیری نشریاتی چون ایران فردا، نامه و پیام هاجر بوده است؛ نشریاتی که آنها هم هدف توقیف واقع شدند.

رجایی در انتخابات مجلس ششم نامزد شهر تهران و جزو ۳۰ نماینده منتخب شهروندان پایتخت شد؛ شورای نگهبان اما با ابطال بیش از ۷۰۰ هزار رای مانع ورود وی به مجلس شد و بجایش غلامعلی حداد عادل از فعالان سیاسی محافظه‌کار و بستگان رهبر جمهوری اسلامی را روانه مجلس کرد.

افزون بر بازداشت پس از کودتای انتخاباتی ۱۳۸۸ که منجر به چهارسال و نیم حبس رجایی شد، وی در سال ۱۳۷۹ به همراه شماری از فعالان ملی ـ مذهبی بازداشت و بعدتر محکوم به سه سال زندان و پنج سال محرومیت از عضویت در گروه‌های سیاسی و حقوق اجتماعی شد. این حکم منجر به محرومیت وی از فعالیت روزنامه‌نگاری و نیز  تدریس در دانشگاه شد.

مقاله قبلیپاسخ آملی لاریجانی به “کنایه‌های” روحانی: “احضار‌ها از سر بیکاری نیست”
مقاله بعدیگاز متان در گذشته سبب حفظ آب در مریخ شده است
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...