دختر عبدالفتاح سلطانی: پدرم تا رسیدگی به وضعیت زندانیان بیمار اعتصاب غذایش را نمی شکند

0
115

دختر عبدالفتاح سلطانی، وکیل و فعال حقوق بشر زندانی که از روز شنبه ۱۱ آبان ماه در زندان اوین دست به اعتصاب غذای (تر) زده است گفت پدرش روز تولد شصت سالگیش به همراه سه زندانی سیاسی دیگر در اعتراض به وضعیت زندانیان بیماری که نیاز به رسیدگی پزشکی دارند و مسوولان مدت هاست که از انتقال آنها به بیمارستان خودداری کره اند دست به اعتصاب غذا زده است. مائده سلطانی گفت که پدرش علیرغم اینکه بیمار است و نیاز به معالجه دارد اما از جانش مایه گذاشته تا مگر مسوولان صدایش را برای رسیدگی به بیماران گمنام سیاسی زندان اوین بشنوند.

مائده سلطانی گفت: «من اطلاع موثق دارم که اکنون زندانیانی مانند یاشار دارالشفاء، حمید رضا مرادی، اسماعیل برزگر، محمد حسین یوسف پورسیفی، علیرضا احمدی، علی علایی، سعید متین پور، رضا شهابی، حمید نقیبی، داود اسدی، نادر جانی و علی مغزی حالشان به شدت بد است. مسوولان زندان به آنها گفته اند که ما پول نداریم تا شما را به بیمارستان بفرستیم اما وقتی خانواده هایشان هم گفته اند که ما خودمان هزینه درمان را می دهیم باز هم برای درمانشان در خارج از زندان موافقت نکرده اند. به نظرم مسوولان به صورت آگاهانه و عمدا می خواهند زندانیان را به مرگ تدریجی محکوم کنند.»

آقای سلطانی از وکلای برجسته حقوق بشر ایران عصر روز شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۰ بازداشت شد و به دلیل گرفتن جایزه حقوق بشر نورنبرگ آلمان، مصاحبه با رسانه ها درباره پرونده موکلانش و مشارکت در تاسیس کانون مدافعان حقوق بشر به ۱۸ سال زندان و ۲۰ سال محرومیت از وکالت محکوم شد که در دادگاه تجدید نظر این حکم به ۱۳ سال حبس کاهش یافت.

آقای سلطانی به همراه امیر خسرو دلیر ثانی، سعید مدنی و مهدی خدایی از روز شنبه ۱۱ آبان ماه دست به اعتصاب غذای (تر) در زندان اوین زده اند. دختر عبدالفتاح سلطانی در خصوص آخرین وضعیت جسمی پدرش پس از شروع اعتصاب غذا گفت: «دوشنبه ۱۳ آبان ماه مادرم ملاقات کابینی با پدرم داشت و گفت که پدرم کمی لاغر و پایین جشم هایش سیاه بوده است. پدرم خودش مریض است و نیاز به مراقبت پزشکی دارد و مسوولان هم کاملا در جریان بیماری های گوارشی او هستند اما از خودش بدتر هم در زندان وجود دارد. زندانیانی که گمنام هستند و صدایشان به جایی نمی رسد.»

مائده سلطانی با اظهار اینکه پدرش تا زمانیکه به خواسته هایش رسیدگی شود دست از اعتصاب غذا بر نمی دارد گفت: « خواسته های پدر و سه زندانی دیگر کاملا منطقی و بر حق است به این دلیل که خانواده های زندانیان سیاسی از جمله مادر خودم بارها برای درمان و رسیدگی پزشکی به دفتر دادستان تهران مراجعه کرده اند اما حتی نتوانسته اند آقای دولت آبادی، دادستان تهران را ملاقات کنند. خود زندانیان هم درخواست هایشان از داخل زندان بی پاسخ مانده است. به همین دلیل این چهار زندانی مجبور شدند از بدن و سلامتی خودشان مایه بگذارند و دست به اعتصاب غذا بزنند تا مگر صدایشان به این طریق شنیده شود.»

مائده سلطانی در مورد بیماری های پدرش و اینکه چه مدتی است برای رسیدگی به بیرون از زندان فرستاده نشده است گفت: «پدرم برای معالجه دندان هایش در این اواخر چند بار به بیرون زندان منتقل شد اما مشکلات جسمی پدرم فقط منوط به دندان هایش نمی شود. پدرم چند وقت پیش ۴۰ روز در بیمارستان به دلیل بیماری های گوارشی و معده ای که داشت بستری بود. دکترش گفته بود که درمانش باید ادامه داشته باشد و همچنین مرخصی تجویز کرده بود چون استرس فضای زندان باعث تشدید بیماری پدرم می شودس.»

به  گزارش خبرنامه ملی ایرانیان از کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران؛ دختر عبدالفتاح سلطانی در خصوص درخواستش از مقامات قضایی کشور گفت: «تقاضای ما رسیدگی به خواسته های مشخص و بر حق پدرم است. در بیانیه ای که او و سه زندانی که دست به اعتصاب غذا زده اند نوشته اند که عدم رسیدگی به مشکلات جسمی زندانیان خلاف قانون است. من تقاضایم این است تا مسولان صدایمان را بشنوند و تا دیر نشده کاری کنند.»

مقاله قبلیاوضاع نامساعد جسمی مصطفی دانشجو در بند ۳۵۰ زندان اوین
مقاله بعدیسن زنان كارتن‌خواب به 17 سال رسید
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...