انتقال مصطفی دانشجو به بهداری زندان اوین در اثر حمله قلبی

0
256

مصطفی دانشجو فعال حقوق دراویش ظهر روز شنبه در اثر حمله قلبی به بهداری زندان اوین منتقل و پزشک حاضر دستور اعزام اورژانسی وی را به بیمارستان را صادر کرد، اما در ‌‌نهایت اعزام وی به علت لزوم هماهنگی با دادستانی معلق ماند.

به گزارش مجذوبان نور، مصطفی دانشجو، وکیل و فعال حقوق دراویش گنابادی، که به بیماری آسم شدید و آریتمی قلبی مبتلاست، ظهر روز شنبه در اثر حمله قلبی به بهداری زندان اوین منتقل شد به طوری که پزشک حاضر دستور اعزام اورژانسی وی به بیمارستان صادر کرد اما در‌‌نهایت اعزام وی منوط به هماهنگی دادستانی معلق ماند.

مصطفی دانشجو در روز چهارشنبه اول بهمن ماه در حین درمان و بدون ترخیص پزشک به دستور مقامات قضایی به زندان عودت داده شد هم اکنون در شرایطی نگه داشته می‌شود که می‌تواند باعث تشدید بیماری و بروز حملات قلبی و خطرات احتمالی جانی را برای وی در پی داشته باشد. این زندانی هم اکنون در یکی از سالن‌های بند ۸ با بیش از ۲۰۰ زندانی که فاقد پنجره و تهویه مناسب است محبوس است.

در گزارش نظریه پزشکی قانونی این درویش و زندانی بیمار آمده است که: «نامبرده مبتلا به آسم برونشیرال شدید و مقاوم به درمان از تاریخ ۱۲/۸/۸۱ و عدم پاسخ مناسب به درمان با توجه به شرایط نامبرده همواره باید دسترسی به مراکز فوق تخصصی و پزشک معالج فوق تخصص ریه و قلب داشته باشد. تا تعیین میزان فعالیت و تنظیم دارو‌ها بر اساس تست‌های عملکرد ریوی صورت گیرد…. باید از شرایطی که منجر به تشدید بیماری می‌شود از جمله فضای نامناسب، محیط‌های سربسته با تهویه کم و ناکافی، استرس، تماس با آلاینده‌های محیطی و آلرژن اجتناب کند»

همچنین در این گزارش بر ضرورت انجام دوره‌های بازتوانی قلبی- ریوی در مراکز تخصصی تاکید شده است.

متن اظهار نظر پزشکی قانونی مستقر در بیمارستان امام خمینی بدین شرح است:

حسب شرح حال اخذ شده و مندرجات پرونده‌های بالینی نامبرده مبتلا به nvp و Ischemic heart failure و سنکوب‌های متعدد می‌باشد، با توجه به سنکوب‌های متعدد احتمال آسیب به سر و صورت وجود دارد. با توجه به اینکه نامبرده به علت بیماری عروقی قلب تحت درمان با آسپرین می‌باشد بروز سنکوب و ازوواگال و ضربه به سر می‌تواند منجر به خون ریزی مغزی گردد. شرایط استرس زا و فعالیت فیزیکی سنگین و ایستادن طولانی در تکرار حملات موثر است. در ضمن نامبرده مبتلا به آسم برونشیرال شدید و مقاوم به درمان از تاریخ ۸۱/۸/۱۲ و عدم پاسخ مناسب به درمان با توجه به شرایط نامبرده همواره باید دسترسی به مراکز فوق تخصصی و پزشک معالج فوق تخصص ریه و قلب داشته باشد. تا تعیین میزان فعالیت و تنظیم دارو‌ها بر اساس تست‌های عملکرد ریوی صورت گیرد. بیمار باید از شرایطی که منجر به تشدید بیماری می‌شود از جمله فضای نامناسب، محیط‌های سربسته با تهویه کم و ناکافی، استرس، تماس با آلاینده‌های محیطی و آلرژن اجتناب کند و ضرورت انجام دوره‌های بازتوانی قلبی- ریوی حین بستری در مراکز درمانی زیر نظر پزشکان معالج مطرح می‌باشد.

مقاله قبلیانتقال سیداد ارجمندی به سلول انفرادی زندان کارون جهت اجرای حکم اعدام
مقاله بعدیبی خبری مطلق از وضعیت و شرایط زندانیان سیاسی ارژنگ داودی و افشین بایمانی
پوریا نژادویسی
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد برنامه برنامه سازی تلویزیون از دانشکده صدا و سیما. کارمند سابق معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما ( اداره کلّ اخبار و اطلاعات ) تهیه کننده و کارگردان برنامه‌هایی‌ چون : دختران فراری پارک ملت- مجموعه عاشوراییان- ماجرای ورود گوشت‌های آلوده به کشور- هویت- رنگ و نقش- سیمای خانواده؛ قسمت خانواده و جوان- سازنده اولین فیلم آموزشی در خصوص نحوه چگونگی‌ رأی گیری برای ستاد انتخابات وزارت کشور- فیلم مستند دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران از شهر همدان- مجری و خبرنگار مراکز ؛ تهران ؛ کیش ؛ همدان ؛ فارس- مسول پوشش خبری زلزله بم در سال۱۳۸۲- سر تیم خبری جلسات هیات دولت- سر تیم خبری جلسات بیت رهبری- سر تیم خبری سفرهای هیات دولت- عضو تیم خبری سفرهای رهبری- یکی‌ از عکاسان پروژه محرمانه قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا در سایت ( قرب نوح )- همکار در برنامه‌های مختلف با عناوین دیگر چون : مشاور ؛ یکی‌ از کارگردانان هنری ؛مشاور مجری طرح ؛ نماینده حراست ؛ ناظر کیفی و پخش و ... **- عضو شورای عالی‌ تحقیق و مبارزه با مواد مخدر در وزارت کشور - عضو هسته مرکزی گزینش کلّ کشور - دبیر کنگره وزرای شهید هیات دولت در ریاست جمهوری - نماینده بنیاد شهید در ستاد کلّ نیروهای مسلح ( سماجا ) ديگر مسئوليت های پوريا نژاد ويسی از اين قرار است: - همکاری با نشريه گل آقا - همکاری کوتاه مدت با روزنامه کيهان در سال ۱۳۷۸ - تهيه کننده ی برنامه پرسش و پاسخ با دختران فراری پارک ملت، که از بخش خبری شبکه دوم تلويزيون جمهوری اسلامی پخش شد - سازنده ی اولين فيلم آموزشی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا - دبير کنگره ی وزراء شهيد هيئت دولت - عضويت در گروه تحقيق مبارزه با مواد مخدر استاندری همدان - نماينده ی فرماندار همدان در اولين دوره ی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ - سازنده ی فيلم مستند آشورا برای معاونت سياسی استانداری همدان - تهيه کننده و مجری برنامه ی خبری با عنوان "دانشجويان انقلاب چرا؟" برای بنياد حفظ آثار ارزشهای دفاع مقدس - مجری صدا و سيمای استان همدان، تهران و کيش در سال های ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۲ - مسئول پيگيری جلسه ی سخنرانی حسين لقمانيان در همدان - يکی از همکاران مطبوعاتی در رابطه با سفر خامنه ای به همدان - مدير بازرگانی روزنامه ی اعتماد در همدان و ...