دانکن هانتر، نماینده جمهوریخواه از ایالت کالیفرنیا و عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه گفت که آمریکا در صورت حمله به ایران باید از سلاحهای اتمی استفاده کند.

به گزارش شبکه خبری “واشنگتن فری بیم”، هانتر در یک گفتگوی تلویزیونی در روز چهارشنبه  گفت: ” بسیاری از این فکر پشتیبانی میکنند که ما باید جلوی دستیابی جمهوری اسلامی به قابلیت های اتمی را بگیریم. من فکر میکنم که این کار اجتناب ناپذیر باشد. در صورت حمله به ایران، باید از سلاحهای اتمی استفاده شود تا آنها را دو سه دهه به عقب ببرد. این کار را باید با عملیات گسترده بمباران هوایی انجام داد.”

وقتی از هانتر سوال شد آیا بنظر او این حتمی است، او گفت: “من مطمئنم اگرچه امیدوارم نشود.”

هانتر گفت که این عملیاتی “پردامنه ” است و “میلیاردها دلار” خرج خواهد داشت، اما به جنگ زمینی ارجحیت دارد.

“جنگ های عراق و افغانستان نشان داد که حمله زمینی آمریکا نتوانسته به تشکیل دولتهای مسئولی در این کشورها بیانجامد”.

هانتر پشتیبانی خود را از دور تازه تحریمهای جمهوری اسلامی اعلام کرد، اقدامی که هر دو حزب مجلس نمایندگان و مجلس سنای آمریکا از آن حمایت میکنند.

او از دولت اوباما بخاطر رد تحریمهای جدید انتقاد کرد، و گفت کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا “آنقدر علاقه دارند که بگویند (در رابطه با جمهوری اسلامی) کاری کرده اند، که چشمشان را به روی واقعیت بسته اند.”

به گزارش العربیه؛ قدرتهای جهانی نگران برنامه اتمی جمهوری اسلامی هستند که پوششی برای دستیابی این کشور به سلاحهای اتمی باشد، ادعایی که جمهوری اسلامی همواره آنرا تکذیب کرده است.

مقاله قبلیتحليلي از وقايع خاورميانه؛ خاورميانه به سوي برد ملت ها
مقاله بعدیاستفاده از موبایل “آیفون” برای اوباما ممنوع شد
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.