حمید رضا مرادی از دراویش زندانی بند ۳۵۰ اوین که در بخش جراحی بیمارستان شهدای تجریش بستری است، در نوبت فوری عمل جراحی قرار گرفته و عمل جراحی وی پر خطر اعلام شده است.

 حمیدرضا مرادی از مدیران زندانی سایت مجذوبان نور «پایگاه خبری دراویش گنابادی» و از فعالین حقوق دراویش، به دلیل وضیعت وخیم بیماری انسداد عروق پا در نوبت عمل جراحی قرار گرفت، پزشکان وی با بیان اینکه عمل جراحی وی برای جلوگیری از پیشرفت و عواقب خطرناک بیماری ضروری است، این جراحی را عملی سنگین و با ریسک بالا توصیف کردند.

پزشک وی در تشریح جزییات بیماری وی گفته است: «این بیمار دچار انسداد کامل سرخرگهای قدامی ساق هر دوپا و گرفتگی ۵۰ درصدی سرخرگ ایلیاک مشترک سمت راست است و همچنین بیماری ایسکمی قلب است، در آنژیوگرافی که اخیرا انجام شده، وسعت ناحیه عروق محیطی بیشتر شده، در علایم بالینی بیمار نیز به علت درد شدید در پا، بیش از چند قدم قادر به راه رفتن نمی‌باشد، که به دلیل سیر پیش رونده بیماری و تاخیر در درمان، عمل جراحی ضروری است، این عمل در نوع خود از جراحی‌های پرخطر محسوب می‌شود.»

گفتنی است که اعزام این درویش زندانی به مراکز درمانی با تاخیر یک ساله صورت گرفته است، این در حالی است که پزشک معالج وی سال گذشته نسبت به نظارت مستمر پزشک متخصص هشدار داده بود و در صورت عدم رسیدگی عواقب جبران ناپذیری چون قطعی پا را برشمرده بود.

با وجود پیگیری‌های خانواده وی و نوبت‌های متعددی که برای معاینه پزشکی این بیمار صورت گرفته بود، مقامات قضایی از اعزام وی به بیمارستان ممانعت به عمل آورده و استفاده از لباس و دستبند را پیش شرط هر گونه اعزام قرار داده بودند.

به گزارش خبرنامه ملی ایرانیان از مجذوبان نور؛خانواده وی مقامات قضایی و مسئولین زندان را مسئول بروز هر گونه خطری در طول عمل می‌دانند، چرا که تاخیر زیاد در امر درمان را از دلایل توسعه بیماری عنوان شده است.

مقاله قبلینبرد پنجاه ساله بر سر حقوق “جیمز باند” به پایان رسید
مقاله بعدیبرگزاری مراسم گرامیداشت شهدای سبز عاشورای ۸۸
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.