سناتور لیندزی گراهام در مورد پیشنهاد گفت‌وگو در صورت لغو تحریم از سوی جمهوری اسلامی گفت:‌ گفت‌وگو خوب است ولی باید تحریم‌ها را نگه داریم. اگر هم جمهوری اسلامی بخواهد همین‌طوری غنی‌سازی را بالا ببرد، دیگر هر اقدامی ممکن است در نظر گرفته شود.

لیندزی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه ایالت کارولینای جنوبی روز دوشنبه ۲۴ تیرماه در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت: در حال حاضر دو عامل جلوی خطر و تهدید جمهوری اسلامی را گرفته است: یکی اسرائیل و دیگری پرزیدنت ترامپ. اروپایی‌ها به درد نمی‌خورند، آن‌ها به فکر هراس از جمهوری اسلامی نیستند و می‌خواهند فقط از آن پول دربیاورند. ولی وقتی آیت‌الله می‌گوید مرگ بر اسرائیل یا مرگ بر آمریکا، شوخی نمی‌کند. او یک متعصب دینی است و از بمب اتمی می‌خواهد برای حمله به اسرائیل استفاده کند.

صدای آمریکا گزارش داد؛ سناتور گراهام افزود: کسانی که هنوز اسم توافق اتمی را می‌آورند، باید بدانند این توافق جلوی حرکت ساخت بمب اتمی جمهوری اسلامی را نگرفته بود و فقط آن را کمی به تاخیر انداخت.

مقاله قبلیواکنش مایک پمپئو به پیشنهاد حسن روحانی برای مذاکره: این همان پیشنهادی است که او به کری و اوباما داده بود
مقاله بعدیصفار هرندی: در جنگ فرضی ۲۰ هزار آمریکایی در روز اول کشته خواهند شد
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.