پایگاه خبری اکسیوس به نقل از منابع اسرائیلی روز یکشنبه 8 نوامبر گزارش کرد که دولت دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا با همکاری تل‌آویو و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس تا آخرین روز کاری‌اش در 20 ژانویه 2021 به وضع تحریم‌های جدید علیه دولت جمهوری اسلامی ادامه خواهد داد.

در همین راستا الیوت آبرامز مسئول گروه اقدام دولت جمهوری اسلامی در وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا روز یکشنبه به تل‌آویو سفر کرد تا با بنیامین نتانیاهو و مئیر بن شبات نخست وزیر و مشاور امنیت ملی اسرائیل دیدار و درباره برنامه تحریم‌ها گفتگو کند.

الیوت آبرازم همچنین روز دوشنبه با بنی گانتس وزیر دفاع و گابی اشکنازی وزیر امور خارجه اسرائیل دیدار خواهد کرد و جزئیات این برنامه تحریمی را به آنها اطلاع خواهد داد.

دولت آمریکا می‌خواهد تا آخرین روز کاری خود به سیاست فشار حداکثری بر رژیم جمهوری اسلامی ادامه دهد و کار را برای بازگشت مجدد جو بایدن به توافق برجام دشوار یا ناممکن کند. دولت ترامپ در سال 2018 از برجام خارج شد.

الیوت آبرامز در هفته‌های گذشته فاش کرد که دولت آمریکا می‌خواهد تا آخرین روز کاری‌اش در 20 ژانویه، هر هفته یک بسته تحریمی علیه دولت جمهوری اسلامی وضع کند.

منابع اسرائیلی گفته‌اند که تحریم‌های پیش‌بینی شده ارتباطی با برنامه هسته‌ای رژیم جمهوری اسلامی ندارند، زیرا که پیش‌بینی می‌شود دولت جو بایدن برای ممکن کردن بازگشت به برجام تحریم‌های هسته‌ای را تعلیق یا لغو کند. از این رو تحریم‌های جدید برنامه موشک‌های بالستیک و حمایت دولت جمهوری اسلامی از تروریسم و سازمان‌های تروریستی و همچنین نقض حقوق بشر در ایران را هدف قرار داده‌اند.

یک منبع اسرائیلی که از جزئییات این برنامه تحریمی آگاه است، گفته که هدف از این برنامه وضع بیشترین مقدار ممکن از تحریم‌ها علیه دولت جمهوری اسلامی است.

پایگاه خبری اکسیوس مدعی شد پیش‌بینی می‌شود که الیوت آبرامز پس از تل‌آویو به ابوظبی و ریاض خواهد رفت تا جزئیات این برنامه تحریمی را با مقامات این دو کشور مطرح کند.

العربیه نوشت؛ مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا هم در راستای آخرین اقدامات واشنگتن برای اعمل فشار حداکثری علیه نظام جمهوری اسلامی، 18 نوامبر 2020 به تل‌آویو خواهد رفت و پیش‌بینی می‌شود از کشورهای دیگری در منطقه نیز دیدن کند.

مقاله قبلیقراردادی ننگین تر از « ترکمانچای»! نوشتاری از بانو محترم مومنی روحی
مقاله بعدیهشدار رئیس ستاد نیروهای مسلح بریتانیا؛ کرونا عامل وقوع جنگ جهانی سوم می شود
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.