ملی پوش سابق تکواندوی بانوان ایران در قالب تیم ملی تکواندوی بلژیک با نماینده اسرائیل مبارزه کرد.
معمولا در ورزش اتفاق میافتد که ورزشکارانی از کشوری تابعیت کشور دیگری را پذیرفته و در قالب تیم ملی کشور دیگری در مسابقات شرکت کنند. اینگونه اتفاقات در رشتههایی مانند فوتبال، دو و میدانی، کشتی، پرورش اندام، جودو، وزنهبرداری و قایقرانی که حیطه فعالیتشان بسیار گسترده است، بیشتر رخ میدهد.
متاسفانه در سالهای اخیر جدایی چهرههای نامی ایران در رشتههای مختلف زیاد شده و شاهد هستیم که نفرات خوبی از ورزشکاران ایران در قالب تیم کشورهای دیگر در مسابقات شرکت میکنند و موفق به مدالآوری میشوند.
سامان طهماسبی در کشتی در قالب تیم جمهوری آذربایجان، علی تبریزی در پرورش اندام در قالب تیم قطر، آرزو معتمدی در قایقرانی و در قالب تیم آمریکا، محسن غفار و وحید سرلک در رشته جودو در آلمان، حسن کارکردی در رشته بوکس در انگلیس و حضور چندین ملی پوش وزنهبرداری ایران در قالب تیم آذربایجان نمونهای از این ادعاست که به کشورهای دیگر رفتهاند.
در سالهای گذشته چندین ورزشکار ایران در رشته تکواندو نیز به کشورهای دیگر رفتهاند که آخرین آنها راحله آسمانی نایب قهرمان بازیهای آسیایی ۲۰۱۰ گوانگجو است که به بلژیک رفته است.
آسمانی تا سال قبل در عضویت تیم ملی تکواندوی بانوان ایران قرار داشت و توانسته بود در بازیهای آسیایی تاریخساز شود. او اولین بانوی تکواندوکار ایران بود که توانسته بود به فینال بازیهای آسیایی برسد. هر چند در فینال وزن ۶۲- کیلوگرم به نماینده کره جنوبی باخت و نقره گرفت.
راحله آسمانی حدود هشت ماه است که بی سر و صدا در قالب تیم ملی بلژیک در مسابقات شرکت میکند و توانسته در این مدت سه مدال طلا و یک مدال برنز برای این کشور ضعیف در تکواندو کسب کند. درست است که تکواندوی بانوان ایران نسبت به تکواندوی مردان ضعیفتر است اما با همین شرایط، سطح بانوان ایران نسبت به تکواندوی برخی کشورهای اروپایی بسیار بهتر و بالاتر است.
نقش فدراسیون تکواندو در این خروج
فدراسیون تکواندوی ایران در این سالها تحت مدیریت سیدمحمد پولادگر توانسته حواشی مختلفی را پشت سر بگذارد که هنوز هم کارشناسان، رفتن رضا مهماندوست را بزرگترین اشتباه تاریخی پولادگر میدانند اما موردی که این فدراسیون با آن زیاد برخورد نداشت، این بود که یک ملیپوش سرشناس آن به تیم ملی کشور دیگری بپیوندد. البته چندین تکواندوکار مرد ایران به کشورهایی نظیر سوئد و ایسلند پیوستهاند اما آنها جزو نفرات شاخص تیم ما نبودند. فدراسیون در مورد رفتن راحله آسمانی آزمایشی جدی شد چرا که این ورزشکار یکی از بهترینهای تکواندوی بانوان ایران بود و رفتن او برای فدراسیونی که در بخش بانوان مشکلات زیادی دارد گران تمام میشود.
البته طبق شنیدههای ما مسئولان فدراسیون تکواندوی ایران حاضر نشدهاند تا رنکینگ راحله آسمانی در لیست المپیکیها و جهانی را که به واسطه حضور در تیم ایران به دست آمده بود، به بلژیکیها بدهند و به همین خاطر آسمانی نمیتواند در مسابقات منچستر که دو هفته دیگر خواهد بود، شرکت کند.
به گزارش خبرآنلاین، فدراسیون تکواندو در این سالها به ویژه در بخش بانوان تغییرات زیادی را در ترکیب تیم ملی داشته و شاید به همین خاطر در این بین حق برخی از ورزشکاران ایران که شایستگی بیشتری نسبت به بقیه داشتند، تضییع شده باشد. به هر حال مسئولان فدراسیون باید برای این خروجها در تکواندو که در این سالها شدت گرفته، فکری کنند!
مبارزه با تکواندوکار اسرائیل
راحله آسمانی که تا همین یک سال قبل با پوشش و حجاب اسلامی و زیر پرچم جمهوری اسلامی در مسابقات شرکت میکرد، به یکباره تغییر رویه داد و بعد از رفتن به بلژیک شرایطش متفاوت شد. او در این یک سال بدون آن پوشش در مسابقات شرکت کرده و جالبتر آنکه در یکی از همین چهار مسابقهای که با نام کشور بلژیک مبارزه کرده با نماینده اسرائیل هم مبارزه کرده و او را شکست داده است!
عناوین و افتخارات راحله آسمانی در تیم ایران:
مدال نقره بازیهای آسیایی ۲۰۱۰ گوانگجو
طلای تورنمنت بینالمللی منچستر انگلیس در سال ۲۰۱۰
طلای مسابقات بینالمللی جام فجر اسفندماه ۸۹
چندین مقام قهرمانی کشور
حضور بیش از پنج ساله در اردوهای تیم ملی
اردیبهشتماه سال ۹۱ (۲۰۱۲) در مسابقات قهرمانی آسیا در ویتنام به نماینده ژاپن باخت و حذف شد
عناوین و افتخارات راحله آسمانی در تیم بلژیک:
طلای مسابقات آزاد ۲۰۱۳ آلمان
برنز مسابقات آزاد ۲۰۱۳ بلژیک
طلای مسابقات مستر ۲۰۱۳ هلند
طلای مسابقات آزاد ۲۰۱۳ تاپیا
تیمهای ملی بانوان و مردان ایران سال ۲۰۱۲ در مسابقات آزاد آلمان شرکت داشتند که آن زمان راحله آسمانی در قالب تیم ملی ایران در مسابقات شرکت داشت و موفق نشد مدالی کسب کند.»
من به نوبه خودم این پیروزى ارزشمنز خانم راحله آسمانى در تکواندو راتبریک میگم.وخطاب به آقاى پًولادگر واعضاى فدراسیون تکواندو عرض کنم سالهاى سال میباشد با تضییع حقوق بهترین هاى تکواندو میتازید وقت آن رسیده براى همیشه از تکواندو کنار بکشید.من إرسال ۷۵ تا ۸۰ قهرمان تکواندو ایران بودم ودر اردوهاى مختلف تیم ملى انتخاب شدم ازجمله جانى دانشجویان تایوان ومکزیک وچند دوره بین المللى اما أجازه حضور در هیچ مسابقه اى بمن داده نشد.چونکه من براى نور چشمیهاى انها رقیبى جدى بودم فقط یک مسابقه برون مرزى دهن آنها را میبست.اما أفسوس.الان در کشور زیبا وپهناور استرالیا ودر خدمت تکواندو این سر مین پر مایه هستم.ودر سالهاى آینده ثابت خواهم کرد که قدرت جوانان آن مرز وبوم بیشتر از اینهاست.درود بر غیرت وشرف راحله آسمانى
Comments are closed.