«کامرون دیاز» خانم هانینگام فیلم «آنی»..

0
1297

پس از آن که مذاکرات «ساندرا بولاک»‌برای ایفای نقش منفی فیلم «آنی» (Annie) به نتیجه نرسید ، استودیو از «کامرون دیاز» برای ایفای نقش دعوت کرد.

سینما خبر گزارش داد؛«دیاز» در این فیلم یکی از بدذات ترین نقشهای خود یعنی خانم هانینگام را در مقابل «کوئنژانه والیس»‌ و «جیمی فاکس» ایفا خواهد کرد.

«والیس» که برای بازی در فیلم «وحشی های جنوب وحشی»‌ نامزد دریافت اسکار شده با گرفتن نقش اصلی از «ویلو اسمیت» دختر «ویل اسمیت» در فیلم «آنی» نقش دختربچه ای یتیم را ایفا خواهد کرد. «جیمی فاکس» نیز در نقش «بنجامین استاکس» حضانت او را بر عهده خواهد گرفت.

«ویل جاک» کارگردان فیلم «مقاله ای»‌کارگردانی این فیلم را به تهیه کنندگی «ویل اسمیت» و «جی زی»‌ بر عهده دارد.«کامرون دیاز» در حال حاضر پروژه ای پیش رو ندارد و حضور او در این فیلم قطعی است.

«آنی» همزمان با روز کریسمس (۲۵ دسامبر ۲۰۱۴) اکران می شود.

cameron_diaz_1920_1200_jun182009

 کامرون دیاز از شانزده سالگی وارد شغل مانکنی شد و استعدادش او را به مجلاتی مانند مادمازل، هفده و فعالیتهای تبلیغاتی برای شرکتهایی مانند کالینا کلین و کوکا کولا کشاند. موفقیت حرفه‌ای او را به ژاپن، استرالیا، مراکش و پاریس برد. کامرون در سن ۲۱ سالگی به کالیفرنیا برگشت.

در سال ۱۹۹۴ کامرون اولین نقش خود را در فیلم کمدی اکشن ماسک بدست آورد و با کمدین بزرگ جیم کری روبرو شد. او نقش اصلی را بدون هیچ تجربه قبلی در این فیلم بازی کرد. بعد از بازی در فیلم ماسک کامرون دیاز درخواستهای زیادی از طرف چند فیلمساز برجسته برای بازی در فیلمهایشان دریافت کرد.

در پاییز سال ۲۰۰۰ او در «فرشتگان چارلی» ظاهر شد و پروژه بعدی او فیلمی بود از مارتین اسکورسیزی که در برابر لئوناردو دی کاپریو ایفای نقش کرد.