فیلمنامه‌نویس نامزد اسکار درگذشت..!

0
207

وینچنتسو چرامی نویسنده‌ای که بیشتر با روبرتو بنینی کار می‌کرد و برای فیلم «زندگی زیباست» نامزد اسکار شد، از دنیا رفت.

به گزارش خبرآنلاین، این نویسنده و فیلمنامه‌نویس ایتالیایی چهارشنبه در ۷۲ سالگی درگذشت.

وینچنتسو چرامی برای فیلم برنده سه جایزه اسکار «زندگی زیباست» به کارگردانی روبرتو بنینی نامزد اسکار بهترین فیلمنامه غیراقتباسی بود.

او امسال جایزه دیوید دی دوناتلو یک عمر دستاورد را دریافت کرد که از آن به عنوان معادل ایتالیایی جایزه اسکار یاد می‌شود.

چرامی همکار ثابت بنینی بازیگر، فیلمنامه‌نویس و کارگردان ایتالیایی بود. او یکی از فیلمنامه‌نویسان فیلم «شیطان کوچک» (۱۹۸۸) به کارگردانی بنینی با بازی والتر ماتائو همین طور «پینوکیو» در ۲۰۰۲ و «ببر و برف» در ۲۰۰۵ بود.

vincenzo

این نویسنده متولد رم زیر نظر پی‌یر پائولو پازولینی فیلمساز ایتالیایی به سینما علاقه‌مند شد که در مدرسه معلم او بود. چرامی بعدها با دختر عموی پازولینی ازدواج کرد.

چرامی اولین بار زمانی به عنوان یک نویسنده به شهرت رسید که اولین رمانش با عنوان «یک مرد کوچک متوسط» در سال ۱۹۷۷ مبنای فیلمی محبوب به کارگردانی ماریو مونیچلی با بازی آلبرتو سوردی کمدین ایتالیایی شد.

چرامی کار در سینما را از اواخر دهه ۱۹۶۰ شروع کرد و به عنوان نویسنده و فیلمنامه‌نویس در بیش از ۴۰ پروژه سینمایی و تلویزیونی کار کرد.