ظهر دیروز دراویش بند ۳۵۰ اوین، در مواجهه با فریب مسئولان زندان نسبت به انتقال آقای افشین کرم‌پور به بیمارستان، تحصن خود را آغاز کردند.

 ظهر دیروز دراویش بند ۳۵۰ اوین پس از آنکه متوجه شدند که انتقال افشین کرم‌پور به بیمارستان صورت نگرفته و خروج وی از بند تنها فریب مسئولین برای پایان دادن به تحصن آن‌ها بوده، تحصن خود را از سر گرفتند. آقای کرم‌پور تمام شب در بهداری زندان نگه داشته شده بود اما به سایر دراویش گفته شده بود که وی به بیمارستان انتقال پیدا کرده است.

روز گذشته دراویش بند ۳۵۰ با اعتصاب ملاقات و تحصن به عدم انتقال افشین کرم‌پور، از دیگر دراویش زندانی بند، اعتراض کردند. ساعتی پس از این تحصن اعتراضی، با قول مساعد مسئولین زندان برای انتقال افشین کرم‌پور به بیمارستان، وی از بند خارج شد.

اما ظهر دیروز بعد با بازگشت مجدد آقای کرم‌پور به بند، مشخص شد قول مساعد مسئولین زندان فریب بوده به طوری که وی را تنها در بهداری زندان نگه داشته و به بیمارستان اعزام نکرده بودند. پس از این اتفاق بود که دراویش زندانی، در پشت درب اصلی بند تحصن خود را آغاز کرده، و تهدید کردند که در صورتی که اقدام عاجل برای انتقال این درویش بیمار صورت نگیرد، اعتصاب غذا را نیز آغاز خواهند کرد.

خبرهای رسیده حاکی از این است که مسئولین تهدید کردند که در صورت ادامه تحصن، دراویش بند را به سلول‌های انفرادی منتقل خواهند کرد.

به گزارش خبرنامه ملی ایرانیان از مجذوبان نور،افشین کرم‌پور، دچار ناراحتی دیسک کمر بوده، که از روز یک شنبه دچار درد شدیدی شده است به طوری که وی را با ویلچر به بهداری انتقال دادند.

عدم انتقال دراویش بیمار به بیمارستان به علت الزام غیرقانونی آن‌ها در استفاده از لباس زندان و دستبند است که به دستور قاضی صلواتی به این زندانیان تحمیل شده است.

مقاله قبلیتولید سلول‌های سالم کبد از پوست با همکاری دانشمند ایرانی
مقاله بعدیبازگشت اعتراضی حمید مرادی و مصطفی دانشجو از بیمارستان به بند 350
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.