برایان کرنستون ستاره سریال محبوب «برکینگ بد» به زودی با ایفای نقش بیندون بی جانسون رییس‌جمهور آمریکا در نمایشی تاریخی به نام «تا پایان» اولین اجرایش در برادوی را تجربه می‌کند.

 این نمایش که توسط رابرت شنکان نوشته شده، داستان اولین سال ریاست جمهوری جانسون بعد از ترور جان اف کندی در سال 1963 را به نمایش می‌گذارد.

کرنستون که تا به حال برنده سه جایزه امی شده است درباره بازی در این نمایش گفت که می‌خواست منتظر اثری باشد که واقعا معنی‌دار و طنین‌انداز باشد.

این نمایش روز ششم ماه مارس در تئاتر نیل سایمون روی صحنه می رود.

شنکان نویسنده نمایش گفت: دو موضوع درباره بازیگری که می خواهد نقش رییس جمهور جانسون را بازی کند باید مد نظر باشد؛ شما کسی را می خواهید که بسیار جذاب و گیرا باشد و در عین حال کسی که کاملا ترسناک باشد و در برایان کرنستون ما هر دوی این خصوصیت‌ها را داریم.

شنکان که در سال 1992 برای «چرخه کنتاکی» برنده جایزه پولیتزر نیز شده بود در ادامه گفت: این نقش در اندازه «شاه لیر» است و کرنستون عملا تمام مدت روی صحنه است.

نمایش «تا پایان» در فستیوال اورگان شکسپیر سال 2012 به نمایش درآمده بود که در آن کرنستون برای اولین بار در نقش اول ظاهر شد. این نمایش همچنین ماه سپتامبر گذشته نیز در تئاتر امریکن رپورتوار کمبریج نیز یک بار به نمایش درآمد و کرنستون که در سالنی پر از تماشاچی نقشش را اجرا کرده بود، نقدهای مثبتی نیز دریافت کرد.

نمایش «تا پایان» بر روی دو داستان موازی تمرکز می کند: نبرد جانسون برای تصویب لایحه حقوق شهروندی سال 1964 و همچنین کمپین او برای انتخاب دوباره به عنوان رییس جمهور ایالات متحده. کرنستون در راس گروهی بیست نفره از بازیگران روی صحنه می رود. این نمایش را بیل راچ کارگردانی می کند.

به گزارش  مهر به نقل از رویترز، کرنستون پنجاه و هفت ساله همچنین در اوایل هفته کنونی نیز برای ایفای نقشش در آخرین فصل سریال «برکینگ بد» برای بازی در نقش والتر وایت، استاد شیمی که تبدیل به تولیدکننده مواد مخدر شد، برنده جایزه اتحادیه بازیگران آمریکا شد.

 http://thenosebleeds.com/2013/08/bryan-cranston-is-reportedly-set-to-land-role-of-lex-luther/

http://www.businessinsider.com/how-bryan-cranston-would-kill-his-girlfriend-2013-7
مقاله قبلیرئیس شرکت توتال فرانسه مقامات جمهوری اسلامی را قَوّاد! نامید
مقاله بعدیرابطه افزایش هزینه انرژی در سال 93 با سبد کالاهائی که دولت به مردم خواهد داد!
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.