دادگاه رسیدگی به مصادره بعضی املاک بیدخت که قرار است فردا، مورخ ۱۶ آذر برگزار شود، دراویش را از شهرهای مختلف به سمت بیدخت و مزار متبرک سلطانی کشانده است.

 به دلیل نزدیک شدن به تاریخ دادگاه رسیدگی به پرونده مصادره بعضی از املاک بیدخت، دراویش از شهرهای مختلف به سمت بیدخت حرکت کرده‌اند، این دادگاه قرار است شنبه، ۱۶ آذر ماه برگزار شود.

با دست اندازی بعضی نهادهای دولتی نسبت به موقوفات سلسله نعمت اللهی گنابادی در شهرستان بیدخت، بیم تلاش برای ایجاد تنش در این منطقه افزایش یافته است، و این دادگاه فردا جهت رسیدگی به اعتراض وکلای دراویش نسبت به ادعای ستاد اجرایی فرمان خواهد بود.

چندی پیش ستاد اجرایی فرمان امام با استناد به اصل ۴۹ قانون اساسی نسبت به ۱۰ فقره از املاک موقوفه بیدخت مدعی شده و تنها با انتشار آگهی در روزنامه گمنام «حمایت» نسبت به صدور حکم غیابی مصادرهٔ این املاک در شعبه اول دادگاه انقلاب مشهد به جانشینی دادگاه اصل ۴۹ اقدام کرد.

پس از صدور این حکم نیز ابلاغیه ارسال شد که در آن آمده بود: «نظر به اینکه ملک مذبور طی حکم صادر ضبط گردیده، مقتضی است ظرف مدت ۱۰ روز با در دست داشتن مدارک دال بر مالکیت به این اداره مراجعه نمایید، در غیر این صورت اقدام قانونی خواهد شد.»

به گزارش خبرنامه ملی ایرانیان از  مجذوبان نور، ادعای مالکیت ملک مذبور در حالی صورت گرفته که در سال ۶۴ شورای عالی قضایی شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور و قاضی ویژه منتخب رئیس قوه قضاییه در خصوص حضرت آقای رضاعلیشاه و املاک بیدخت اظهار نظر کرده و رفع ادعا صورت گرفته و حکم قطعی صادر شده است، از نظر قانون نیز هرگاه موضوعی در دادگاه مورد رسیدگی قرار گرفت، قابل طرح مجدد در دادگاه دیگر نخواهد بود، از طرفی رحلت حضرت آقای رضاعلیشاه نیز هر گونه ادعایی را ساقط کرده چرا که نسبت به شخص متوفی نمی‌توان تشکیل پرونده داد.

مقاله قبلی“گذشته” بهترین فیلم خارجی‌زبان سال 2013 شد
مقاله بعدیبیانیه زندانی سیاسی ایرج محمدی به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.