از سوی شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم مفسدان و اخلالگران اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام، احکام احسان صفوی امیر فرزند محمد، بهزاد بهرامی فرزند احمد، سید مازن قاینی فرزند سید جواد، مجید انصاری فرزند عظیم وپیمان ارغوانی فرزند محمود، ۵ صرافی که با همکاری تعدادی از دلالان بازار ارز و سوءاستفاده از کارت‌های ملی افراد مختلف، ارزهای مداخله‌ای بازار را تصاحب کرده و با این اقدامشان موجب افزایش قیمت ارز و کالاهای اساسی گردیده بودند، صادر شد که به شرح ذیل است:

احسان صفوی امیر فرزند محمد و شرکت صرافی تضامنی احسان صفوی امیر و شرکاء با نمایندگی مهدی علی پوریان فرزند علی اصغر به اتهام مشارکت در اخلال در نظام ارزی کشور به صورت عمده از طریق خرید و فروش غیرقانونی به مبلغ چهل و یک میلیون و ششصد و چهل و سه هزار و سیصد و نود دلار به طور صوری با سوء استفاده از کارت‌های ملی اشخاص متعدد و تحصیل مال به مبلغ دو میلیارد ریال، محکوم شناخته شدند.

براساس این حکم، متهم احسان صفوی امیر به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری و به عنوان جزای مالی به ضبط مبلغ دو میلیارد ریال وجوهی که از طریق خلاف قانون تحصیل نموده به نفع دولت و تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و محرومیت دائم از هرگونه خدمات دولتی و شرکت صرافی تضامنی احسان صفوی امیر و شریک به پرداخت جزای نقدی به مبلغ هشت میلیارد ریال معادل چهار برابر مبلغ تحصیل شده توسط احسان صفوی امیر در حق دولت محکوم شده‌اند.

مطابق احکام صادره بهزاد بهرامی فرزند احمد و شرکت صرافی تضامنی بهزاد بهرامی و شرکاء با نمایندگی حمیدرضا صفری فرزند هدایت اله به اتهام مشارکت در اخلال در نظام ارزی کشور به صورت عمده از طریق خرید و فروش غیرقانونی به مبلغ سی و نه میلیون و نود هزار و هشتصد و پنجاه دلار به طور صوری با سوء استفاده از کارت‌های ملی اشخاص متعدد و تحصیل مال به مبلغ دو میلیارد ریال، محکوم شناخته شدند. براساس این حکم، متهم بهزاد بهرامی به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری و به عنوان جزای مالی به ضبط مبلغ دو میلیارد ریال وجوهی که از طریق خلاف قانون تحصیل نموده به نفع دولت و تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و محرومیت دائم از هرگونه خدمات دولتی و شرکت صرافی تضامنی بهزاد بهرامی و شرکاء به پرداخت جزای نقدی به مبلغ هشت میلیارد ریال معادل چهار برابر مبلغ تحصیل شده توسط متهم بهزاد بهرامی در حق دولت محکوم شده‌اند.

سید مازن قاینی فرزند سید جواد و شرکت صرافی تضامنی قاینی با نمایندگی سید مصطفی قاینی فرزند سید مازن به اتهام مشارکت در اخلال در نظام ارزی کشور به صورت عمده از طریق خرید و فروش غیرقانونی به مبلغ سی میلیون دلار به طور صوری با سوء استفاده از کارت‌های ملی اشخاص متعدد و تحصیل مال به مبلغ چهارصد میلیون ریال، محکوم شناخته شدند. براساس حکم صادره، متهم سید مازن قاینی به تحمل ۹ سال حبس تعزیری و به عنوان جزای مالی به ضبط مبلغ چهارصد میلیون ریال وجوهی که از طریق خلاف قانون تحصیل نموده به نفع دولت و تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و محرومیت دائم از هرگونه خدمات دولتی و شرکت صرافی تضامنی قاینی و شرکاء به پرداخت جزای نقدی به مبلغ یک میلیارد و ششصد میلیون ریال معادل چهار برابر مبلغ تحصیل شده توسط متهم سید مازن قاینی در حق دولت محکوم شده‌اند.

مجید انصاری پیر سرائی فرزند عظیم و شرکت صرافی تضامنی مجید انصاری و شریک (صرافی ایران زمین) با نمایندگی مریم انصاری پیر سرائی فرزند مجید به اتهام مشارکت در اخلال در نظام ارزی کشور به صورت عمده از طریق خرید و فروش غیرقانونی به مبلغ بیست و چهار میلیون و پانصد و نود هزار و چهارصد و پنجاه دلار به طور صوری با سوء استفاده از کارت‌های ملی اشخاص متعدد و تحصیل مال به مبلغ سه میلیارد ریال، محکوم شناخته شدند. براساس حکم صادره، متهم مجید انصاری پیر سرائی به تحمل ۹ سال حبس تعزیری و به عنوان جزای مالی به ضبط مبلغ سه میلیارد ریال وجوهی که از طریق خلاف قانون تحصیل نموده به نفع دولت و تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و محرومیت دائم از هرگونه خدمات دولتی و شرکت صرافی تضامنی مجید انصاری و شریک (صرافی ایران زمین) به پرداخت جزای نقدی به مبلغ دوازده میلیارد ریال معادل چهار برابر مبلغ تحصیل شده توسط متهم مجید انصاری پیرسرائی در حق دولت محکوم شده‌اند.

پیمان ارغوانی فرزند محمود و شرکت صرافی تضامنی ارغوانی و شرکاء با نمایندگی قانونی محمود ارغوانی فرزند اسماعیل به اتهام مشارکت در اخلال در نظام ارزی کشور به صورت عمده از طریق خرید و فروش غیرقانونی به مبلغ پانزده میلیون و هفتصد و هشتاد و هفت هزار و نهصد و هشتاد و چهار دلار به طور صوری و با سوء استفاده از کارت‌های ملی اشخاص متعدد و تحصیل مال به مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون ریال، محکوم شناخته شدند. براساس حکم صادره، متهم پیمان ارغوانی به تحمل هفت سال حبس تعزیری و به عنوان جزای مالی به ضبط مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون ریال وجوهی که از طریق خلاف قانون تحصیل نموده به نفع دولت و تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و محرومیت دائم از هرگونه خدمات دولتی و شرکت صرافی تضامنی محمود ارغوانی و شرکاء به پرداخت جزای نقدی به مبلغ شش میلیارد ریال معادل چهار برابر مبلغ تحصیل شده توسط متهم پیمان ارغوانی در حق دولت محکوم شده‌اند.

به گزارش مشرق؛ بر اساس این گزارش، احکام صادره قطعی است و دادگاه به استناد بند ۶ ماده ۱ مقررات ناظر به عملیات ارزی صرافی‌ها مصوب ۱۳۹۳ و بند ج. ماده ۱۱ و بند الف. ماده ۴۲ قانون پولی و بانکی کشور مصوب ۱۳۵۱ و ماده ۹۶ قانون برنامه پنجم توسعه ناظر بر عملیات ارزی صرافی‌ها و بند ج. ماده ۲۰ و تبصره ۱ ماده ۲۳ و مواد ۲۱ و ۱۲۵ و ۱۴۳ قانون مجازات اسلامی مصوب ۹۲ و بند الف. ماده ۱ و تبصره ۱ ذیل آن و قسمت اخیر ماده ۲ و تبصره‌های ۲ و ۴ و ۶ ذیل آن از قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مصوب ۶۹ و مواد ۵ و ۱۰ آیین نامه اجرایی نحوه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مصوب ۹۷، به صدور رای برای این صرافان متخلف مبادرت ورزیده است.

مقاله قبلیبمباران چند مرکز آموزشی متعلق به سپاه پاسداران جمهوری اسلامی و حزب الله لبنان در صنعا
مقاله بعدیهمه‌چیز با مهار پنالتی توسط بیرانوند آغاز شد
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.