خانه اخبار بازگشت پلنگ صورتی

بازگشت پلنگ صورتی

0
922

کمپانی «متروگلدین مایر» اعلام کرد قصد دارد به مناسبت 50 ساله شدن شخصیت دوست داشتنی پلنگ صورتی، برای نسل جدیدی از مخاطبان سینما فیلمی از «پلنگ صورتی» بسازد.

این کمپانی فیلمسازی دیروز اعلام کرد قصد دارد یک فیلم جدید از «پلنگ صورتی» را که ترکیبی از یک فیلم اکشن آمیخته با انیمیشن است، راهی پرده‌های سینماها کند.

محتوای این فیلم الهام گرفته از قصه‌های اصلی پلنگ صورتی ساخته فریتس فرلنگ و دیوید دی پتی و نیز فیلم‌های بلیک ادواردز خواهد بود. به این ترتیب این فیلم باید بیشتر بر شخصیت پلنگ صورتی تمرکز داشته باشد تا شخصیت بازرس کلوزو.

در فیلم‌های ادواردز بیشتر تمرکز بر شخصیت بازرس بود و به خاطر نقش آفرینی پیتر سلرز یکی از ماندنی ترین شخصیت‌های کمدی تمام تاریخ سینما شکل گرفت.

در طول پنج دهه تاکنون 11 فیلم سینمایی «پلنگ صورتی» ساخته شده که جدای از بی‌شمار فیلم‌های کارتونی ساخته شده از این شخصیت است. این شخصیت مانند جیمز باند که در تملک کمپانی مترو گلدن مایر است، هرگز از یاد برنامه ریزان این موسسه بزرگ فیلمسازی نرفته است.

والتر میریش تهیه کننده فیلم‌های اصلی و سریال‌های تلویزیونی این مجموعه، در کنار جولی اندروز همسر بلیک ادواردز فقید، این فیلم جدید را تهیه خواهد کرد.

دیوید سیلورمن کارگردان «سیمپسون ها» و «هیولاها» این فیلم را کارگردانی می کند.

سخنگوی این کمپانی اعلام کرده از ساخت یک فیلم جدید برای نسل جدید بسیار خوشبخت هستند و از این که والتر میریش و جولی اندروز در کنار استعداد درخشانی چون دیوید سیلورمن این فیلم را در دست خواهند داشت، احساس شادی می کنند.

شخصیت پلنگ صورتی 50 سال پیش توسط ادواردز، فرلینگ و هاولی پرت برای عنوان بندی فیلم سینمایی شکل گرفت. در این فیلم کوتاه برای اولین بار شخصیت پلنگ صورتی ساخته شد و آن را فرلینگ و پرت کارگردانی کردند و با این فیلم کوتاه کارتونی جایزه اسکار 1964 را در بخش انیمیشن کوتاه به خود اختصاص دادند. پس از آن در طول سال‌ها فیلم‌های کوتاه انیمیشن و سریال‌های متعددی با تمرکز بر این شخصیت ساخته شد.

به گزارش مهر به نقل از ددلاین،اولین فیلم «پلنگ صورتی» که محصول سال 1963 بود، به کارگردانی و نویسندگی بلیک ادواردز ساخته شد. دیوید نیون، پیتر سلرز، رابرت واگنر و کلودیا کاردیناله در این فیلم بازی کرده بودند. در مجموع 6 فیلم با بازی پیتر سلرز در نقش بازرس کلوزو ساخته شد. جدیدترین فیلم‌های سینمایی پلنگ صورتی با بازی استیو مارتین در نقش بازرس کلوزو در سال 2006 با عنوان «پلنگ صورتی» و در سال 2009 با عنوان «پلنگ صورتی 2» راهی پرده‌های سینماها شد.

مقاله قبلیسیلوستر استالونه: کله‌گنده‌های هالیوود نمی‌خواستند من راکی باشم
مقاله بعدیپيروزي ديگري براي كشور فلسطين، مردم و دولت فلسطيني؛ حمايت همه جانبه از تصميم اخير محمود عباس
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.