تیم ملی فوتبال ایران در حالی به مصاف کامبوج می‌رود که حضور زنان ایرانی برای این بازی در ورزشگاه، توجه همگان را جلب کرده است.

بعد از قرعه‌کشی مرحله انتخابی جام جهانی و هم‌گروهی ایران با بحرین، عراق، کامبوج و هنگ کنگ، اگر به یک هوادار فوتبال می‌گفتید که بازی ایران- کامبوج در ورزشگاه آزادی یکی از مهم‌ترین بازی‌های تاریخ ایران می‌شود احتمالا به شما می‌خندید اما حضور ۵۲ خبرنگار، عکاس، تصویربردار و گزارشگر از ۲۱ رسانه خارجی برای پوشش این مسابقه گواهی بر این مدعاست.

امروز (پنجشنبه) بیش از اینکه نگاه‌ها به چمن سبز آزادی و ستاره‌های سفیدپوش ایران باشند، خیره به صندلی‌های آزادی‌ هستند. هر طرفدار فوتبالی می‌داند که ایران برابر کامبوج احتمالا مشکلی نخواهد داشت و تیم رتبه ۱۶۹ فیفا به تهران آمده که کمتر گل بخورد. اتفاق اصلی امروز روی صندلی‌های ورزشگاهی رقم می‌خورد که درهایش سال‌ها به روی زنان ایرانی بسته بود.

ملی‌پوشان ایران امروز در حضور مردان و زنان باید در دومین دیدار خود برابر کامبوج قرار بگیرند. ایران در گروه C فعلا با ۳ امتیاز در رده دوم و بعد از بحرین ۴ امتیازی قرار دارد. از نکات جالب توجه تیم ملی برای دیدار با کامبوج، دعوت نشدن علیرضا جهانبخش به اردوی این تیم بود. جهانبخشی که این روزها جایی در ترکیب برایتون ندارد و همین مساله موجب شد تا ویلموتس روی اسم او خط بکشد. مجید حسینی، مدافع تیم ملی نیز به دلیل مصدومیت این بازی را از دست داد اما احتمالا به بازی بعدی می‌رسد. البته وریا غفوری هم نامش در لیست جدید تیم ملی دیده نمی‌شود.

ویلموتس برای این مسابقه مهرداد محمدی و محمد محبی را برای اولین بار به تیم ملی بزرگسالان دعوت کرده است. حسین حسینی، دروازه‌بان استقلال نیز جای خودش را به پیام نیازمند از سپاهان داده که در این فصل گلی نخورده است.

کامبوج در اولین مسابقه خود از مرحله انتخابی جام جهانی با تساوی یک بر یک برابر هنگ کنگ متوقف شد. فیلکس دالماس، سرمربی ۳۱ ساله این تیم در نشست خبری پیش از این مسابقه گفت که او و بازیکنانش از رویارویی با ایران هراسی ندارند و می‌خواهند در فوتبال کامبوج انقلاب ایجاد کنند.

به گزارش ایسنا؛ این مسابقه امروز (پنجشنبه) از ساعت ۱۷ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. ملی‌پوشان ایران بعد از این مسابقه باید راهی بحرین شوند تا ۲۳ مهر ماه در سومین دیدار خود برابر تیم ملی این کشور قرار بگیرند.

مقاله قبلیحکم دادگاه تجدیدنظر دادگاه کیومرث مرزبان هفته آینده اعلام می‌شود
مقاله بعدیبرخورد شهاب سنگ به انقراض حیوانات و مرگ انسان ها منجر شد
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.