هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران روز چهارشنبه  در دیدار با اعضای شورای مرکزی سازمان صنفی رایانه ای ایران گفت: سد کردن راه فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنعت دیجیتال و حذف دستاوردهای علمی به بهانه های امنیتی و سوء استفاده و موارد دیگر غیر منطقی و ناشدنی است.

به گزارش “تسنیم” به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور جمعی از پیشکسوتان صنعت آنفورماتیک گفت:ابزار و تجهیزات ارتقاء و توسعه علم و آگاهی انسان ها نیز مهم و ارزشمند است و اگر در تاریخ شاهد غلبه تمدن اسلامی بر سایر تمدن ها و فرهنگ ها هستیم به دلیل جایگاه رفیع علم و دانش در اسلام است.

هاشمی رفسنجانی اظهارداشت: به همین خاطر هیچ جریان و ایده ای، حق ندارد راه دانش و آگاهی انسان ها را سد کند و البته این امر شدنی هم نیست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به اهمیت صنعت آنفورماتیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات در حال حاضر اشاره کرد و گفت:”عصر انفجار اطلاعات به برکت ابزار و تجهیزات اطلاعاتی و صنعت دیجیتال، روز به روز رو به گسترش بوده و تحول عظیم فکری، علمی و صنعتی ایجاد کرده است و نباید و نمی توان در مقابل آن ایستاد زیرا سرعت، دقت، شفافیت و صرفه جویی ها، از مزایای مهم این فناوری است”.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به برخی مقاومت ها در مقابل صنعت دیجیتال در دوره دولت سازندگی و حتی استفاده از تکنولوژی تلفن همراه در آن زمان افزود: اکنون که اینگونه تکنولوژی ها همه گیر شده و به عنوان یکی از ابزارهای ضروری زندگی مورد استفاده عموم جامعه قرار می گیرد، مقاومت های آن دوره بی ارزش بودن خود را نشان می دهد و بسیاری از تکنولوژی های روز که امروز مورد اعتراض و مقاومت و مقابله برخی قرار می گیرند در آینده همین شرایط و موقعیت را خواهد داشت.”

وی اظهارداشت:” بدیهی است از هر صنعت و تکنولوژی از جمله صنایع نظامی، ممکن است سو استفاده هایی شود ولی نمی توان به دلیل سواستفاده های احتمالی از تکنولوژی هایی که کاربرد های علمی و آموزشی دارند از تولید و نشر و توسعه آنان جلوگیری کرد بلکه کاربرد و استفاده از علوم مهم است.”

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مردم اکنون در اقصی نقاط کشور حتی روستاها آگاهند و راه خود را انتخاب می کنند گفت: در حال حاضر مردم اطلاعات و اخبار خود را از کانال های خبری انحصاری دریافت نمی کنند و اشتباه است اگر تصور شود می توان راه های دریافت اطلاعاتی و اخبار صحیح را به مردم سد کرد.

وی به جایگاه و نقش بخش خصوصی در حل مشکلات اشاره کرد و افزود: در هر زمان که به بخش خصوصی مجال و فرصت صحیح داده شده، کارها به صورت جهشی پیشرفت داشته است.

هاشمی رفسنجانی با ابزار تاسف از عدم توجه به سند چشم انداز 20 ساله کشور و اصل 44 قانون اساسی در دولت قبل گفت: خصوصی سازی در کشور درجا زده است و متاسفانه به دلیل سیاست های غلط، شبه دولتی ها به جای بخش خصوصی فعال شدند که امیدورایم این مسیر اصلاح شود.

مقاله قبلیمدال‌آور المپیک سیگارفروشی می‌کند
مقاله بعدیاز انفجار سیاه‌چاله بترسید، شاید بعدی به زمین برسد
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.