امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، در آستانۀ تشکیل اجلاس سران کشورهای گروه ٧ که خود ریاست کنونی آنرا بر عهده دارد، تاکید کرد که در این نشست برنامۀ هسته‌ای جمهوری اسلامی در مرکز گفتگو میان اروپائیان و آمریکا قرار دارد. وی گفت در این زمینه اختلاف نظر در میان اعضاء گروه جدی است و او به منظور بررسی امکانات و پیشنهاداتی که بتواند حفظ توافق اتمی با جمهوری اسلامی را تامین کند، روز جمعه، فردا، در پاریس با وزیر امور خارجۀ جمهوری اسلامی دیدار و گفتگو می‌کند.

رئیس جمهوری فرانسه با یادآوری اینکه «در نشست گروه ٧ چگونگی حل وفصل [بحران کنونی با] جمهوری اسلامی باید مورد گفتگو قرار گیرد» تاکید کرد که از نظر او اینک «در زمان سرنوشت سازی قرار گرفته‌ایم»، زیرا «جمهوری اسلامی با آغاز غنی سازی نمادین اورانیوم در هفته‌های اخیر، پیام روشنی ارسال کرده و چنانکه اعلام شده تمهیدات اضافی دیگری را در ماه سپتامبر و سپس در پایان سال به اجرا خواهد گذاشت». او گفت این کشور «این چنین در پی تدارک راهبردی برای خروج از برجام است».

امانوئل ماکرون که روز گذشته در بارۀ نشست آینده سران گروه ٧ به پرسش های روزنامه نگاران پاسخ می‌داد، در بارۀ دیدار خود با محمد جواد ظریف گفت کوشش او بر اینست که در این زمینه «چیزهائی پیشنهاد کند».

امانوئل ماکرون در دیدار خود با روزنامه نگاران گفت «انتظار من از جمهوری اسلامی اینست که در چهارچوب برجام باقی بماند و از ایجاد هر گونه تنش پرهیز کند». او افزود «آنچه امید دارم از آمریکا و از گفتگوهای [پیش بینی شده برای نشست رهبران گروه ٧] بدست آورم روشن کردن راهبردی است که منجر به تغییر گرایش و رفتار ایران شود».

امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه، در آستانۀ تشکیل اجلاس سران کشورهای گروه ٧ که خود ریاست کنونی آنرا بر عهده دارد، تاکید کرد که در این نشست برنامۀ هسته‌ای جمهوری اسلامی در مرکز گفتگو میان اروپائیان و آمریکا قرار دارد. وی گفت در این زمینه اختلاف نظر در میان اعضاء گروه جدی است و او به منظور بررسی امکانات و پیشنهاداتی که بتواند حفظ توافق اتمی با جمهوری اسلامی را تامین کند، روز جمعه، فردا، در پاریس با وزیر امور خارجۀ جمهوری اسلامی دیدار و گفتگو می‌کند.

رئیس جمهوری فرانسه با یادآوری اینکه «در نشست گروه ٧ چگونگی حل وفصل [بحران کنونی با] ایران باید مورد گفتگو قرار گیرد» تاکید کرد که از نظر او اینک «در زمان سرنوشت سازی قرار گرفته‌ایم»، زیرا «جمهوری اسلامی با آغاز غنی سازی نمادین اورانیوم در هفته‌های اخیر، پیام روشنی ارسال کرده و چنانکه اعلام شده تمهیدات اضافی دیگری را در ماه سپتامبر و سپس در پایان سال به اجرا خواهد گذاشت». او گفت این کشور «این چنین در پی تدارک راهبردی برای خروج از برجام است».

امانوئل ماکرون که روز گذشته در بارۀ نشست آینده سران گروه ٧ به پرسش های روزنامه نگاران پاسخ می‌داد، در بارۀ دیدار خود با محمد جواد ظریف گفت کوشش او بر اینست که در این زمینه «چیزهائی پیشنهاد کند».

به گزارش رادیوفرانسه؛ امانوئل ماکرون در دیدار خود با روزنامه نگاران گفت «انتظار من از جمهوری اسلامی اینست که در چهارچوب برجام باقی بماند و از ایجاد هر گونه تنش پرهیز کند». او افزود «آنچه امید دارم از آمریکا و از گفتگوهای [پیش بینی شده برای نشست رهبران گروه ٧] بدست آورم روشن کردن راهبردی است که منجر به تغییر گرایش و رفتار جمهوری اسلامی شود».

مقاله قبلییونان: نفت‌کش جمهوری اسلامی “آدریان دریا” را در بنادر خود نمی‌پذیریم
مقاله بعدیمدیرعامل کارخانه قند نقش‌جهان اصفهان به اتهام اخلال در نظام اقتصادی بازداشت شد
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.