نایب رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس گفت:اعلام شد که قرار است دریافت کنندگان ارز دولتی اعلام شوند اما این موضوع خلاف امنیت ملی است چرا که بسیاری از این شرکت ها تخلفی نداشته و در راستای دور زدن تحریم ها فعالیت می کنند .

محمدرضا امیرحسنخانی با اشاره به اعلام نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه پالرمو و FATF گفت: FATF به دنبال شفافیت فعالیت های مختلف اقتصادی کشورها است که در شرایط عادی این امر امکان پذیر بوده و مشکلی برای کشوری ندارد اما از آنجایی که جمهوری اسلامی در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی است، کارایی برای ما ندارد.

نماینده مردم طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس به 8 سال دفاع مقدس اشاره کرد و یادآور شد: در آن زمان حتی هواشناسی وضعیت آب و هوای مناطق مختلف را به صورت علنی اعلام نمی کرد چرا که مورد استفاده رژیم بعث عراق قرار می گرفت و می فهمیدند چه زمانی برای بمباران بهتر است.

وی افزود: از این رو شرایطی که FATF از ما می خواهد در شرایط عادی اگر محدودیتی برای کشوری ایجاد نکند، قابل اجرا و پذیرش است اما در حال حاضر که جمهوری اسلامی در شرایط ویژه دارد نمی تواند این شرایط را بپذیرد و وضعیت را با دست خود سخت تر کند.

امیرحسنخانی در ادامه با تأکید بر اینکه نظری که مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره پیوستن جمهوری اسلامی به کنوانسیون پالرمو داده نظر نهایی است، عنوان کرد: مجمع تشخیص شرایط فوق العاده کشور را در نظر گرفته و اعلام نظر کرده است چنانچه علیرغم اینکه شفافیت را امری مهم می دانیم اما در شرایط فعلی به نفع کشور نیست.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: اخیرا اعلام شد که قرار است دریافت کنندگان ارز دولتی اعلام شوند اما این موضوع نیز خلاف امنیت ملی است چرا که بسیاری از این شرکت ها تخلفی نداشته اند و در راستای دور زدن تحریم ها فعالیت می کنند که اعلام و شناسایی آنها، تجارت کشور را با مشکل دچار می کند.

وی در ادامه با بیان اینکه نباید با ارسال اطلاعات اجازه دهیم آنها به راحتی ما را تحریم کنند، اظهار داشت: خامنه ای نیز معتقد بودند شالوده این کنوانسیون ها در اتاق فکر آمریکایی ها ریخته می شود تا به دستیابی آنها به برخی اطلاعات از کشورها کمک کند.

به گزارش خانه ملت؛ نایب رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: آنها در ابتدا تفاهمنامه هایی را ایجاد می کنند و رفته رفته در یک منطقه می گسترانند و بعد از آن تمام کشورها را ملزم می کنند به این تفاهمنامه ها تن داده و امضا کنند و از آنجایی که سایه سازما ملل روی تفاهمنامه ها قرار دارد بسیاری از کشورها آن را می پذیرند و از این رو آنها می توانند به راحتی به برخی اطلاعات از کشورهای خاص که مد نظرشان است، دست پیدا کنند.

مقاله قبلیاولین پیشنهاد رسمی به علیرضا فغانی
مقاله بعدییافته‌های تازه درباره سیارک ریوگو
مسعود نوری جاوید
مسعود نوری جاوید، نامی آشنا برای آن دسته از مخاطبان خبر که در میان هیاهوی پروپاگاندای رسمی، به دنبال رگه‌هایی از واقعیت می‌گردند. او از معدود روزنامه‌نگارانی است که کار خود را نه در ستایش قدرت، بلکه در به چالش کشیدن آن تعریف کرده است. کارنامه او، روایتی است از تلاش برای شکستن سکوت و تاباندن نور بر تاریک‌خانه‌هایی که صاحبان قدرت و ثروت، پنهان ماندنشان را حیاتی می‌دانند. افشای فساد سیستماتیک: نوری جاوید با شجاعت به سراغ پرونده‌هایی رفت که خط قرمز بسیاری محسوب می‌شد؛ از اختلاس‌های صورت‌گرفته در نهادهای شبه‌دولتی و بنیادها تا رانت‌خواری‌های گسترده در پروژه‌های عمرانی و واگذاری‌های غیرشفاف. گزارش‌های مستند او، که اغلب با تکیه بر اسناد درزکرده و منابع داخلی تهیه شده، بارها لایه‌هایی از فساد سازمان‌یافته در بدنه حاکمیت را آشکار کرده است. در حالی که رسانه‌های حکومتی مشغول تولید روایت‌های رسمی از "پیشرفت" و "ثبات" هستند، دوربین و قلم مسعود نوری جاوید به سراغ قربانیان واقعی این سیاست‌ها رفته است. گزارش‌های میدانی او از اعتراضات کارگری، تجمعات مال‌باختگان، بحران آب در خوزستان و سیستان، و وضعیت کولبران در کردستان، صدای کسانی شد که دستگاه تبلیغاتی نظام همواره در تلاش برای خاموش کردنشان بوده است. او با فاصله گرفتن از خبرهای رسمی و جهت‌دار، به ثبت و ضبط روایت‌های شهروندانی پرداخت که قربانی سرکوب سیستماتیک شده‌اند. تهیه گزارش از وضعیت خانواده‌های زندانیان سیاسی، فشارهای امنیتی بر فعالان مدنی و دانشجویان، و محدودیت‌های اعمال‌شده بر اقلیت‌های دینی و قومی، بخش مهمی از کارنامه او را تشکیل می‌دهد. این مسیر، اما، بدون هزینه نبوده است. مسعود نوری جاوید بارها طعم تهدید را چشیده است. او نماد روزنامه‌نگاری است که امنیت و آسایش شخصی را فدای رسالت آگاهی‌بخشی کرده است. کارنامه مسعود نوری جاوید، تنها یک رزومه کاری نیست؛ بلکه سندی است از مقاومت روزنامه‌نگاری مستقل در یکی از بسته‌ترین فضاهای رسانه‌ای جهان. او به ما یادآوری می‌کند که حتی در دل تاریکی، همیشه هستند کسانی که با شجاعت، مسئولیت روشنگری را بر دوش می‌کشند و اجازه نمی‌دهند روایت حقیقت، در انحصار ماشین پروپاگاندای حکومتی باقی بماند.